17 mei 2018

Persoonsgegevens Beveiligen

U moet volgens de strengere privacywet AVG die per 25 mei ingaat, uw persoonsgegevens op een juiste en doeltreffende manier beveiligen. Op welke wijze geeft u daar invulling aan? Privacy Zijn er zaken die minimaal geregeld moeten worden? Hoe ga ik met deze verplichting om richting mijn leveranciers ... lees verder »


29 maart 2018

Fiets van de zaak

Fiets van de zaak wordt aantrekkelijker Een fiets van de zaak is op dit moment niet echt een aantrekkelijke optie voor uw werknemers. Dat komt onder andere door de ingewikkelde berekening van de bijtelling voor het privégebruik van de fiets. Dat kan een stuk eenvoudiger, vindt het kabinet. ... lees verder »


29 maart 2018

Aftrek thuiswerkers

Aftrek van de winst voor thuiswerker De afgelopen vijf jaar zijn meer mensen vanuit huis gaan werken. Doet u dit ook, hoe zit het dan met de aftrek van de kosten ten laste van de winst? Thuis werken populair Dat thuis werken populair is, blijkt uit gegevens van het CBS. In 2017 werkten ruim ... lees verder »


29 maart 2018

Notarieel schuldig en de fiscus

Notarieel schuldig erkende bedrag verlaagt heffing Box 3 Via notarieel schuldig erkende bedragen kunt u de heffing van erfbelasting voorkomen of verminderen. Wat zijn de effecten op box 3 en hoe zit dat bij de ontvanger van de bedragen? Wat zijn notarieel schuldig erkende bedragen? SchenkenOm ... lees verder »


22 maart 2018

Aangifte IB 2017

Hoeft u of uw werknemer niet verplicht aangifte inkomstenbelasting te doen over 2017? Dan kan het toch de moeite lonen om de aangifte inkomstenbelasting alsnog in te vullen. Ook al heeft u geen aftrekposten, het kan zijn dat er bij u te veel loonbelasting is ingehouden. Dit kan voorkomen vanwege vanwege ... lees verder »Ondernemend samenwerken

Direct een afspraak maken?

    030 - 692 30 24

    contact@vdgc.nl